Om oss

Velkommen til Hundejakt

 

Hundejakt startet jeg med ønske om å tilby jakt og hundeutstyr til jegere med hund, men selvfølgelig de også til de uten. Jeg har selv hatt både fugle, og elghunder, i tillegg til å jakte med både drivende og støtende. Jeg syns absolutt all jakt er spennende, men foretrekker gjerne jakter der våre firbeinte venner er med. Mitt mål er at mine erfaringer og kompetanse skal komme mine kunder tilgode. Kjennskap til produktene er en selvfølge for meg, og sortimentet er deretter. Jeg selger ikke utstyr jeg ikke selv bruker, eller kan stå inne for.

 

Jeg er glad for at jeg har fått med meg mange gode leverandører og produsenter på laget. Sammen skal vi gi deg som kunde den aller beste hjelpen. Når det gjelder hundeutstyr så vil vi gjerne se hunden eller hører litt mere om den. Bli derfor ikke redd om vi ringer deg etter en bestilling. 

Oss kan du i tillegg kontakte når du måtte ønske. Kanskje du ikke får svar med en gang seint på kvelden, eller tidlig morgen, men vi tar kontakt med deg så fort vi kan. Vi strekker oss langt for å levere når du trenger utstyret som mest.  

 

Litt om meg: 

Jeg har jakta siden jeg fikk lov, både med hagle og rifle. Størst av alt var rypejakta. Jeg har hatt totalt 3 Gordonsettere som jeg brukte til dette. Etterhvert falt jeg mer og mer mot storvilt ettersom det blei vanskeligere å skaffe fuglejakt med hund. Med dette blei det også skifte til elghund, mere bestemt Jämthund, som jeg nå også er på min 3. Pr. i dag har jeg to, Aya og Jippi. Sammen jakter vi store deler av året, både i Norge og Sverige. Her er det flere muligheter for å bli med om dere ønsker det. Spesielt om du ønsker å teste og prøve utstyr. Vi jakter også uten hund, både i bukkejakta og under reinsdyrjakta. I Sverige jakter vi villsvin, dåhjort, rådyr og elg. Alt i alt har vi derfor god tilgang på jakt året rundt. Ved siden av jakta er jeg pilot, men pga. Covid-19 er jeg nå tilbake i mitt gamle yrke som paramedic i ambulansetjenesten, i tillegg til Hundejakt. S

Skulle det være noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt.

 

Mvh

Erlend Steen Schnell